اهداف و پروژه‌های مرکز نوآوری

مرکز نوآوری در پردازش زبان طبیعی فارسی

AUT – Natural Language Processing Innovation Center (NLPIC)

مرکز نوآوری پردازش زبان طبیعی با همت 4 عضو هئیت علمی و با عضویت 4 دانشجوی دکتری و بیش از ۱۰ دانشجوی ارشد و تعدادی دانشجوی کارشناسی در سال ۱۳۹8 در دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاسیس شد. هدف مرکز عبارت است از تحقیق، طراحی و توسعه سامانه‌های هوشمند و با تمرکز  بر نوآوری در حوزه‌های هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و علوم داده.

مقاله منتشر شده

پروژه انجام شده

پردازش زبان طبیعی
دانشگاه صنعتی امیرکبیر

اهداف مرکز نوآوری

01. ايجاد بستر مناسب برای تربیت و رشد ایده ها و خلاقیت در جهت پاسخ به نیازهای علمی و صنعت.

02. ايجاد فضای مناسب جهت ارتباط، دريافت نیازهای صنعت، تحلیل، پیاده سازی و تجاری سازی آن.

03. انتقال فناوری از دانشگاه به صنعت و توسعه کارآفريني در زمینه پردازش زبان طبیعی.

فعالیت‌های ما

پردازش زبان طبیعی طی چندسال اخیر پیشرفت‌های چشمگیری داشته و قابلیت درک معنایی داده‌های متنی توسط کامپیوتر را افزایش داده است.

برخی زمینه های تحقیقاتی مرکز عبارت است از:

تحلیل احساسات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

سیستم های توصیه‌گر

دستیارهای هوشمند

تشخیص فوریت و هوش تجاری

همکاری‌های انجام شده

پروژه‌ها

برخی از آخرین پروژه‌های انجام شده در مرکز نوآوری

پروژه 137

دستیار هوشمند 137

دستیار هوشمند 137 برای دریافت و دسته بندی گزارشات مردم به شهرداری تهران

پردازش احساسات

پروژه دوم

پروژه سوم

مشترک شدن در خبرنامه ما

برای دریافت آخرین اخبار از همایش‌ها و مقالات منتشر شده با ما در ارتباط باشید.

آدرس

تهران - میدان ولی‌عصر - خیابان حافظ - دانشگاه صنعتی امیرکبیر - دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر

شماره تماس

info [at] nlpic.aut.ac.ir